Hva har skjedd og hva skjer?

 

Fase 1 av utviklingen har vært morsom, lærerik og vellykket. Vi kunne ha valgt å ta en snarvei ved å bare fortsette videre med denne versjonen av produktet, men det hadde bare ikke vært bra nok og vi kunne ikke ha satt «easee» stempelet på produktet med god samvittighet.  Vi hater nemlig tanken på at kunden skal få et produkt fullt av problemer og at det skal være mer komplisert enn absolutt nødvendig.

Vi ønsker at folk skal ha et godt liv og da må det jo være sykt enkelt. Dette gjelder ikke bare de som kjøper produktet, det gjelder også innkjøperen, produksjonsbedriften, elektrikeren, samarbeidspartneren, selgeren… Alle fortjener et godt liv.

Det samme gjelder prisen på produktet.  Vi er helt i mot en tankegang hvor vi skal ta oss mer betalt kun fordi at vi kan. Vi må selvsagt tjene penger på produktene våre for å ha livets rett og for å kunne vokse. Poenget er bare at kunden ikke skal betale mer enn nødvendig.

Produktene våre skal gi folk noe mer og det skal ligge noe dypere bak det vi gjør enn kun det å tjene penger. Vi brenner for å gjøre verden til en bedre plass og vi mener at du ikke kan gjøre det ved å være grådig.

Dette førte til at det blir en del endringer basert på de erfaringene vi gjorde oss i fase 1. – Produktet blir bedre, kraftigere og enklere. Alt til fordel for kunden.

Nå er vi godt i gang med fase 2 og det ser veldig bra ut. Datarespons nærmer seg snart slutten av utviklingsarbeidet og vi har som mål om å produsere de neste prototypene hos Norautron i begynnelsen av August.

Om to uker drar vi ned til TÛV SUD i Tyskland for å kick-starte sertifiseringsprosessen. Det blir spennende og samtidig litt skummelt.

En av de mange utfordringene med å gjøre noe revolusjonerende nytt er nemlig at «standardene» ikke er tilrettelagt for å gjøre det. Dette har derfor endt opp med at vi har måttet sette oss skikkelig inn i standardene for å finne smutthullene.

Sidestilt med utviklingen så jobber vi intenst med å få inn de nødvendige midlene vi trenger for å kunne fortsette utviklingen. Denne uken sendte vi bla. inn en miljøteknologi søknad til Innovasjon Norge om støtte til utvikling, produktet vårt skal være med å spare/redde strømnettet vårt og fremme den norske elbilveksten. Totalt sett så trenger vi omtrent 10 millioner for å kunne klare oss frem til vi begynner å tjene penger.

I tillegg til dette så planlegger vi en produktlansering som skal skje i nær fremtid, sammen med en strategisk samarbeidspartner. Vi ser virkelig frem til å vise frem arbeidet vi har gjort!

Drømmen om en helnorsk laderevolusjon beveger seg sakte, men sikkert fremover. Dette blir helt rått!!

 

Ha en nydelig sommer!

easee