Hvorfor Easee?

Hva er noen av de viktigste faktorene å ta hensyn til i livet? Tiden og energien din.

Tid er noe du aldri får tilbake igjen. Tid og energi er noe du kan bruke på å gjøre noe gøy eller å være sammen med noen du er glad i.

Vi ønsker derfor å skape produkter som er intuitive og som vil spare deg for verdifull tid og energi. På toppen av dette ønsker vi også å hjelpe deg å spare penger, du skal altså ikke betale mer enn absolutt nødvendig.

Vi er på laget til forbrukeren, elektrikeren og partnerne våre. Vi brenner for å skape fantastiske produkter som er enkle å bruke, og som naturlig spiller på lag med fremtidens strømnett.

Produktene våre skal bli DNAet i et selvtenkende strømnett, som fordeler strømmen på en mye mer effektiv måte, og hvor vi utnytter den eksisterende kapasiteten på en best mulig måte. På denne måten sparer vi samfunnet og miljøet for en unødvendig belastning og bruk av ressurser.

 

Hvordan skal vi gjøre det?

Ingenting er viktigere enn folkene i en bedrift, absolutt ingenting. Vi har et brennende ønske om å endre verden, og å gi folk et bedre liv gjennom produktene våre.

Vi mener derfor at det er viktig å ta vare på hverandre og bygge hverandre opp, dette er en stor og viktig del av kulturen vår.

Vi har tro på en åpen og ærlig kultur hvor konstruktive tilbakemeldinger er en stor del av hverdagen, og hvor det å bli en bedre utgave av seg selv står høyt på agendaen.

Vi mener at det er helt essensielt om vi skal klare å nå visjonen vår. Uten dette så vil vi ikke være i stand til å gi folk de produktene de fortjener.

Produktene våre skal være gjennomtenkte og i høyest mulig grad selvtenkende. Ved å sy inn de nødvendige funksjonene i hvert enkelt produkt så er vi klare for en strøm-revolusjon som vil spare samfunnet for milliarder av kroner.

Folk skal bli glade når de ser et easee produkt, og de skal være stolte av å eie det.

 

Hva ser vi etter?

Vi i Easee er på utkikk etter en software guru som ønsker å være med å endre verden med sine ferdigheter på software. Du tenker selv, du er strukturert, og løsningsorientert.

Du liker å tegne det overordnede bilde sammen med andre og du setter pris på prosessen, ikke minst så elsker du å gjennomføre det som er prosessert i felleskap med stil. Du tar stolthet i arbeidet ditt, det er mer en livsstil enn en jobb.

 Du brenner for å gi deg selv og andre rundt deg et enklere liv. Koden du skriver er også et resultat av dette tankesettet. Du blir irritert hvis ting tar for lang tid, nettopp fordi du forstår at tid er det aller viktigste i livet, og det er en av de få tingene du aldri kan få tilbake igjen. Du er glad i å jobbe smart og effektivt, og du har ikke hovedfokus på antall timer du har sittet å kodet denne uken. 

Dine styrker er å få elektronikken(hardware) til å spille og dette mestrer du til fingerspissene. Du skriver og prater i kode (C++). Du forstår også sammenhengen med IOT, skyer og apper godt nok til å definere/prosjektere dette i sin helhet.  

Du liker å bli utfordret, du liker å tenke nytt og du liker å teste ut nye ting.

Du ønsker å bli den beste utgaven av deg selv, og du ønsker å ha et godt liv. Du forstår at suksessen ligger i å ta små steg i riktig retning, ikke i skippertak.

Du er god til å prioritere og fokusere på de viktigste oppgavene. Hvis du er usikker på noe så er du ikke redd i å spørre om hjelp. Du er glad i å gi lagkameratene dine konstruktive tilbakemeldinger, dersom det er noe de kan gjøre bedre.

Din lojalitet ligger hos selskapet og du vil alltid tenke på hva som er best for selskapet/produktet foran dine egne ønsker og preferanser. Du er glad i endringer, men du liker å tenke gjennom ting et par ganger før du skifter retning. På denne måten så er du sikker på at det er en rasjonell endring, ikke en endring forårsaket av en høyt presset situasjon.

Du liker å opprettholde tidsfrister, men ikke til enhver pris. Du sier tydelig i fra hvis du føler at ting går for fort, spesielt hvis du ser at resultatet blir mer komplisert enn nødvendig.

Det tar tid å komme frem til et godt resultat og du er disiplinert og tålmodig nok til å oppnå dette samtidig som at du er i stand til å ta en snarvei en gang i blant, hvis det skulle gagne bedriften.

Send en mail til jonas@easee.no hvis du kjenner deg igjen i disse tingene.

Før du sender mailen så vil vi gjerne advare deg om at du vil ta del i en meget spennende reise som innebærer høy risiko, et høyt nivå av ansvar, trivsel og selvutvikling.

Og ikke minst en høy sjanse for å endre verden.

 

easee